divendres, 28 de març del 2008

Caminar de cromanyó.


Estil: ska/reggae/Rock

L’home de cromanyó va aparèixer fa cinquanta mil·lennis, a l’Africà, començà a caminar, a finals del 2002 a Godella. Les seves primeres passes van estar acompanyades per: Mario, a la bateria, Joan, al baix; Peris, a la guitarra i Guerau, a la veu. Tots junts començaren a fer cançons, i veren que era bo. Poc a poc anaren unint-se més gent: Pau, al teclat; Guille, a la guitarra i Dani, al saxo. Al gener del 2003 van tenir la primera actuació, al Burjajove’03. Llavors es van afegir nous vents: Victor, al saxo; Balma a la trompeta i l’Arnau, al trombó. En el2004 van actuar a reu del País valencià, i a Saragossa. Aquet mateix any gravaren una maqueta amb cinc cançons.

Durant la segona meitat del 2005 la banda va sofrir una renovació, Pau i Guerau abandonaren el grup, Peris passa a cantar, es fitxa a Trontxu per la guitarra i a la Raquel als teclats. Al març de 2006, tornen a caminar; sel’ uneix Nacho, altre trompeta.

Al novembre del 2006 quedaren tercers en el VII Circuit de Musica en valencià. En el 2008 han quedat els quarts en el concurs“Emergenza” celebrat a la Sala Loco Mateo, a la ciutat de València.

Mp3.


1 comentari:

Anònim ha dit...

El nostre espai es www.myspace.com/caminarcromanyo08 podeu trovar mes informació .gracies toni